la 27.04.2011, 06:47 Tare buna cred ca a fost !!! Mai ales ca e cu vanilie cum ne place noua....
la 27.04.2011, 07:44 o prajitura deosebita.
eu as face-o cu alune de padure...chestie de gust!!
spune-mi te rog, cand pregatesti tava pentru copt in care rumenesti alunele o ungi?? pui hartie de copt?? nu se lipeste blatul? chiar as vrea sa o fac, pare excelenta!!!! Felicitari.
la 27.04.2011, 08:04 Mmmmmmmmmmmmmmm cata crema
la 27.04.2011, 08:37 buna buna
la 27.04.2011, 08:39 ma bucur ca va place; sincer, e foarte buna; Dentistutza, eu am pus mai intali alunele direct in tava neunsa si fara hartie de copt, sa fiu sigura ca se rumenesc bine bine, apoi le-am scos, am pus hartia si le-am reimprastiat sigur cu alune de padure e grozavaaa
la 27.04.2011, 08:49 Ana sunt intru totul de acord cu tine the best
la 27.04.2011, 08:59 Mmmmmmmmmmmm,bunaaaa.
la 27.04.2011, 09:06 Dia, ma bucuur muult! a mai ramas un singur rand de taiat din ea
la 27.04.2011, 10:07 ce bine ca nu pot sa o gust ca tare bine arata si nu mai vreau calorii in plus
la 27.04.2011, 10:08 tare buna trebuie sa fie
la 27.04.2011, 10:47 da,da ,da..grozavaaaa
la 27.04.2011, 11:11 foarte buna
la 27.04.2011, 12:39 gata, mai e doar jumatate din ultimul rand fac cumva sa o impart in jur ca nu ma pot abtiineeeee )
la 27.04.2011, 13:24 Cu siguranta ai dreptate
la 27.04.2011, 13:43 crontz ,crontz ce se aude nu sint eu