Ingrediente
- 300 g paste reginette
- 3 cepe medii
- 2 ardei grasi
- 5 catei de usturoi
- 1 conserva ciuperci (150 g)
- 1 conserva rosii intregi in sos (400 g)
- ulei
- sare, piper
Mod de preparare
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o tigaie antiaderenta se pun la calit legumele. Intai ceapa (tocata marunt) apoi ardeiul si usturoiul. Cand acestora le scade zeama se adauga ciupercile si apoi sosul de rosii.
Adaugati peste 200 ml apa si lasati sa fiarba la foc mic pana ce sosul capata consistenta dorita (aprox 20 min)
Potriviti de sare si piper.
Asezati paste intr-o farfurie si deasupa puneti sos.
Optional, puteti rade deasupra parmezan.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reginette cu sos de rosii si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|