Reginette cu sos de rosii si ciuperci

Postat de AndrutzaP in Paste
9 Sep 2016 | 4196 vizualizari
Reginette cu sos de rosii si ciuperci

   Imi plac foarte mult pastele, in toate formele lor. Le gatesc adesea numai cu sos de rosii si ciuperci pentru ca asa sunt "putin" mai dietetice.    

Ingrediente

  • 300 g paste reginette
  • 3 cepe medii
  • 2 ardei grasi
  • 5 catei de usturoi
  • 1 conserva ciuperci (150 g)
  • 1 conserva rosii intregi in sos (400 g)
  • ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

   Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

   Intr-o tigaie antiaderenta se pun la calit legumele. Intai ceapa (tocata marunt) apoi ardeiul si usturoiul. Cand acestora le scade zeama se adauga ciupercile si apoi sosul de rosii.

   Adaugati peste 200 ml apa si lasati sa fiarba la foc mic pana ce sosul capata consistenta dorita (aprox 20 min)

   Potriviti de sare si piper.

   Asezati paste intr-o farfurie si deasupa puneti sos.

   Optional, puteti rade deasupra parmezan.

   Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reginette cu sos de rosii si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Gnocchi de morcovi in unt aromat

Postat de Anett

Gnocchi de morcovi in unt aromat

Curatam morcovii si le taiem in rondele. Le punem intr-un castron cu apa sarata si le fierbem pana devin moale. Strecuram bine si le asezam intr-un bol mare. Lasam sa raceasca cateva minute,...

Citeste continuarea

Paste cu rosii si ciuperci

Postat de xana

Paste cu rosii si ciuperci

Taiem ciupercile si un catel de usturoi in felii si le calim intr-o tigaie cu putin ulei de masline pana se rumenesc usor. Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, timp de 2-3 minute. Dam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2016, 11:03
Imi plac ciupercile in sos de rosii!
la 09.09.2016, 11:09
Delicioase!
la 09.09.2016, 11:22
bune
la 09.09.2016, 11:28
Astea nu tot pastoase sunt sau au coroana?
la 09.09.2016, 11:31
Cleme, sunt niste pastoase mai speciale

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking