Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet

Postat de gicuta69 in Porc
15 Iun 2015 | 5774 vizualizari
Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet

O reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet ar trebui sa stie fiecare gospodina, insa pentru incepatori e tare bine venita, chiar daca e simpla si accesibila. Ou, carne, pesmet, faina si spor la treaba!

Ingrediente

Ingrediente Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet

  • 500 g muschi de porc
  • 4 oua mici
  • 4 linguri faina
  • 10 linguri pesmet
  • sare (vegeta)
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Preparare Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet

Muschiul de porc se taie in felii potrivite ,apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare (vegeta) si piper si  se lasa sa stea 15-20 de minute.Ouale se bat cu un praf de sare (vegeta) si piper.

Se da fiecare felie de carne prin faina, apoi prin oul batut si in final prin pesmet, si se preseaza usor suprafata snitelului ca sa adere pesmetul cat mai bine. Se prajesc pe ambele parti cate 3 - 4 minute in uleiul incins. Se lasa la scurs pe prosoape de hartie. Se pot servi simple sau cu diverse garnituri. Pofta buna!

Cu ce merg snitelele cel mai bine? Cu piure si salata de varza!

Imi place mult varianta asta de Snitel de curcan

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Friptura crud - afumata, la cuptor

Postat de Constelatialeu

Friptura crud - afumata, la cuptor

Pregatim o tava  cu hartie de copt, in asa fel sa avem si sa invelim friptura, portionam carnea si o asezam alternativ in tava, acoperim cu hartia de copt, indoim pe margini si bagam tava la...

Citeste continuarea

Cotlet de porc cu sos de mustar

Postat de rocsi_1612

Cotlet de porc cu sos de mustar

Spalati cotletul, il stergeti bine cu niste servetele. Usturoiul curatat, il pisati. Intr-un bol amestecati toate condimentele cu usturoiul. Ungeti cotletul cu ulei, apoi il masati cu amestecaul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.06.2015, 21:32
Foarte bune
la 15.06.2015, 21:51
Ce mult ne plac!
la 15.06.2015, 21:54
Vreau un snitelas
la 15.06.2015, 21:58
Cu mare drag, Rocsi
la 15.06.2015, 22:01

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking