Ingrediente
- Pentru Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 1 pachet aluat foitaj de 800g LINCO
- 2-3 linguri ketchup
- 100 g cascaval ras
- 1 ou pentru uns
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval
Lasam la dezghetat aluatul apoi il taiem in doua. Eu l-am mai intins putin si l-am facut mai subtire.
Ungem o foaie cu ketchup, presuram cascavalul, punem deasupra cealalta foaie si taiem dupa preferinta.
Eu am taiat triunghiuri pe care le-am crestat la baza si am trecut varfurile pe acolo. Am indoit celelalte colturi s a iesit forma din imagini.
Putem taia fasii subtiri si apoi le rasucim in forma de saleuri sau rasucite si apoi rulate in forma de melc...
Le-am uns cu ou si le-am copt 30minute.
Le servim cu sosul preferat sau asa, simple.
Pofta buna!
Vezi si reteta de Spirale cu branza si sunca
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|