Ingrediente
- Ingrediente Reteta de briose sarate
- 2 oua
- 4 linguri de smantana grasa 20 %
- 200 gr bacon
- 150 gr faina,
- 30 gr parmezan razuit,
- 1 plic praf de copt,
- 1 lingura ulei
- un varf de sare
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de briose sarate
Pentru inceput baconul se taie si se prajeste.
Se ia un castron in care se bat bine ouale cu mixerul. Peste ele se adauga o lingura de ulei si smantana. Se bate totul bine mai departe. Baconul prajit se toarna peste compozitia de oua, se adauga si parmezanul si se amesteca sa se omogenizeze totul. Se presara faina si praful de copt. Se amesteca in continuare pana se obtine un aluat omogen.
Se iau formele de briose si se toarna compozitia in forme.
Se coc pentru 25-30 minute, la 165 grade C, pana cand briosele se rumenesc. Pofta buna!
Vezi si reteta de Briose aperitiv cu cartofi si mozzarella.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de briose sarate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|