Reteta de briose sarate

Postat de trifadalia in Aperitive / Garnituri
29 Feb 2024 | 1009 vizualizari
Reteta de briose sarate

 Ingredientele pentru Reteta de briose sarate sunt urmatoarele: oua, smantana, bacon, faina, parmezan, ulei.

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta de briose sarate
  • 2 oua
  • 4 linguri de smantana grasa 20 %
  • 200 gr bacon
  • 150 gr faina,
  • 30 gr parmezan razuit,
  • 1 plic praf de copt,
  • 1 lingura ulei
  • un varf de sare

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de briose sarate

Pentru inceput baconul se taie si se prajeste. 

Se ia un castron in care se bat bine ouale cu mixerul. Peste ele se adauga o lingura de ulei si smantana. Se bate totul bine mai departe. Baconul prajit se toarna peste compozitia de oua, se adauga si parmezanul si se amesteca sa se omogenizeze totul. Se presara faina si praful de copt. Se amesteca in continuare pana se obtine un aluat omogen.

Se iau formele de briose si se toarna compozitia in forme.

Se coc pentru 25-30 minute, la 165 grade C, pana cand briosele se rumenesc. Pofta buna!

Vezi si reteta de Briose aperitiv cu cartofi si mozzarella.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de briose sarate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

Postat de Bucataras

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

Iata cum se prepara reteta de briose sarate cu sunca si cascaval: Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C și pregătiți tăvile de briose, tapetându-le cu...

Citeste continuarea

Aperitiv briose sarate

Postat de RODIMUR

Aperitiv briose sarate

Se răzuie cașcavalul și se taie mărunt șunca presată. Mărarul se alege, se spală, se scurge de apă și se taie. Se aleg albușurile de gălbenușuri și se bat/mixează spumă cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.02.2024, 23:38
Foarte bune!
la 01.03.2024, 11:55
la 04.03.2024, 19:26
Ne plac si noua briosele sarate si le pregatesc din cand in cand!
la 08.03.2024, 17:05
Tare bune

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking