Ingrediente
Ingrediente Reteta de ciorba cu afumatura dreasa cu bors si leustean
- 1 kg oase afumate
- 3 morcovi
- 1 telina
- 1 ceapa
- 1 cescuta orez
- 2 cartofi
- 2 lingui ardei
- 3 oua
- 1 lingura smantana
- 1,5 l zeama de varza
- sare
- 1 lingurita otet
- leustean
- marar
- patrunjel
- 2 linguri vegeta bio, nesarata
Mod de preparare
Preparare Reteta de ciorba cu afumatura dreasa cu bors si leustean
Am calit ceapa, am pus morcovul, telina, ardeiul, oasele, am pus apa pana la jumatate, cand a dat in primul clocot, am pus si cartofii si vegeta, am lasat-o sa fiarba 45 min. Apoi, am turnat zeama de varza, i-am adunat spuma, am pus orezul. Carnea am scos-o de pe oase si am lasat-o in oala.
Dupa ce orezul a fiert, am batut oualele cu smantana si lingurita de otet, le-am turnat in oala, am stins focul si am adaugat verdeata.
Eu sunt mare fan ciorbe, asa ca nu m-as satura niciodata!
Sa va arat care-mi mai plac?
Reteta Ciorba de cartofi cu tarhon, Ciorba de potroace si Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume - in egala masura!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de ciorba cu afumatura dreasa cu bors si leustean" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|