Ingrediente
- Ingrediente Reteta de cotlet de porc cu masline
- 500 g cotlet de porc
- 5 cepe mari
- 300 g masline fara samburi
- 100 ml ulei
- 500 ml pasata de tomate
- boia afumata
- vegeta
- piper
- sare
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de cotlet de porc cu masline
Cotletul se curata si se taie bucati.
Ceapa se curata si se toaca la robot, pana se face aproape pasta sau se da pe razatoarea fina.
Maslinele se spala in apa rece si se pun la scurs.
Se pune uleiul intr-o cratita, se prajesc bucatile de cotlet pana se albesc si se scot pe o farfurie.
Se pune ceapa in cratita si se caleste putin, dupa care se adauga apa si se fierbe 15 minute.
Se presara boiaua, vegeta si piper si se amesteca.
Se adauga, pasata de tomate, carnea si se amesteca.
Se adauga maslinele si se mai fierbe 15 minute.
Eu am introdus-o si in cuptor pentru 30 de minute, pana a scazut sosul si a iesit uleiul deasupra.
Se mananca calda.
Pofta Buna!
Vezi si reteta de Cotlet de porc in sos de mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de cotlet de porc cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|