Ingrediente
- Ingrediente Reteta de cotlet de porc cu salvie, unt si cartofi
- 700 gr cotlet porc
- 500 gr cartofi
- 1 crenguta salvie [pentru iarna eu o pun la congelator ]
- 3 linguri unt
- 3 linguri ulei masline
- 3 catei usturoi
- 1 lingurita boia dulce
- 1/2 fulgi chilli
- sare
- 200 gr rosii cherry
- 1 legatura patrunjel verde
Mod de preparare
Cartofii se pun la fiert in apa cu sare si cateva fire de patrunjel verde.
Cotletul de porc se feliaza in 3 bucati mai groase.
Condimentati feliile de carne cu sare si chilli.
Infierbantati intr-o tigaie uleiul si untul.
Iata cum se prepara Reteta de cotlet de porc cu salvie, unt si cartofi
Bucatile de carne se presara cu frunzulite de salvie si se prajesc usor pe ambele parti.
Cartofii se scot intr-o tava alaturi de carne. Zdrobiti usor cartofii.
Grasimea ramasa de la prajirea carnii se amesteca cu usturoiul pisat si boia dulce de ardei.
Dati tava la cuptorul preincalzit [220 grade C] timp de 30 minute pana se rumeneste totul frumos.
La servire se decoreaza cu rosioare si patrunjel verde.
Puneti alaturi salata favorita.
Pofta buna !!!
Vezi si reteta de Escalop cu ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de cotlet de porc cu salvie, unt si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|