Ingrediente
- Ingredientele pentru Reteta de nuci umplute, de post
- 140 gr faina
- vanilie
- 100 gr unt sau margarina
- 50 gr alune macinate
- 30-40 gr zahar sau inducitor
- zahar/ indulcitor pudra pentru ornat
Umplutura:
- gem de caise fara zahar, migdale feliate
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de nuci umplute, de post
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o bula de aluat moale.
Se fac 20-24 de bilute cu care se captusesc formele de nuci unse.
Se dau la cuptor 10-15 minute la 180°C.
Scoateti din forme si lasati la racit.
Amestecati 3 linguri bune de gem de caise cu 1 lingura de migdale feliate.
Umpleti si formati nucile. Le puteti decora cu zahar sau indulcitor pudra.
Vezi si reteta de Nuci umplute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de nuci umplute, de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|