Reteta de nuci umplute, de post

Postat de ctlina in Dulciuri
18 Mar 2023 | 3216 vizualizari
Reteta de nuci umplute, de post

Reteta de nuci umplute, de post, o varianta fara zahar rafinat, am pus indulcitor natural in loc. Umplutura este din gem de caise amestecat cu migdale feliate.   https://www.blogulluicatalina.com/2022/12/nuci-umplute-reteta-de-post.html Pentru Reteta de nuci umplute, de post sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, unt, alune, zahar, gem de caise.

Ingrediente

  • Ingredientele pentru Reteta de nuci umplute, de post
  • 140 gr faina
  • vanilie
  • 100 gr unt sau margarina
  • 50 gr alune macinate
  • 30-40 gr zahar sau inducitor
  • zahar/ indulcitor pudra pentru ornat

Umplutura:

  • gem de caise fara zahar, migdale feliate

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de nuci umplute, de post

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o bula de aluat moale.

Se fac 20-24 de bilute cu care se captusesc formele de nuci unse.

Se dau la cuptor 10-15 minute la 180°C.

Scoateti din forme si lasati la racit.

Amestecati 3 linguri bune de gem de caise cu 1 lingura de migdale feliate.

Umpleti si formati nucile. Le puteti decora cu zahar sau indulcitor pudra.

Vezi si reteta de Nuci umplute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de nuci umplute, de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pascute cu branza

Postat de rocsi_1612

Pascute cu branza

Aluatul: Scoateti de seara toate ingredientele la temperatura camerei. Frecam drojdia cu o lingura de zahar pana la dizolvare. Oul il batem spuma impreuna cu galbenusurile si praful de sare....

Citeste continuarea

Cozonac cu stafide si fulgi de migdale

Postat de katty

Cozonac cu stafide si fulgi de migdale

Preparam  maiaua frecand drojdia cu o lingura zahar,putin lapte caldut si faina pana capata consistenta unei smantani. O lasam la cald sa dospeasca. Cernem faina ,facem o adancitura la mijloc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.03.2023, 19:39
Tare ador nucile umplute, chiar si de post!
la 19.03.2023, 07:35
foarte bune
la 19.03.2023, 08:15
Bune!
la 19.03.2023, 20:05
la 22.03.2023, 10:21
Delicioase!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking