Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
24 Mar 2024 | 1687 vizualizari

Special pentru pofticioși, astăzi vă împărtășim o rețetă simplă și delicioasă de plăcinte la tigaie Bune de nu te saturi mâncând din ele! Pentru Rețeta de plăcinte la tigaie cu brânză și cașcaval sunt necesare câteva ingrediente: făină, ouă, ulei, chefir, brânză, cașcaval.

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval:
  • aluat:
  • 1 ou
  • 1 linguriță de sare
  • 2 linguri de ulei
  • 500 g de chefir
  • 750 g de făină
  • 1 praf de copt
  • Umplutură:
  • 500 g de brânză telemea
  • 500 g de cașcaval
  • 2 ouă

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval:

Pentru a pregăti aluatul, amestecă oul, sarea, uleiul și chefirul într-un bol mare. Adaugă treptat făina și praful de copt, amestecând până obții un aluat omogen și elastic.

Într-un alt castron, amestecă brânza telemea și cașcavalul ras, apoi adaugă ouăle și amestecă bine.

Împarte aluatul în bucăți mai mici și întinde-le în foi subțiri. Pune umplutura pe jumătate din fiecare foaie, apoi acoperă cu cealaltă jumătate și presează marginile pentru a sigila plăcintele.

Încinge o tigaie antiaderentă, fără ulei. Pune plăcintele în tigaie și coace-le pe ambele părți până devin aurii și crocante. Și gata! Plăcintele tale la tigaie cu brânză și cașcaval sunt pregătite să fie savurate.

Poftă bună!

Vezi si reteta de Placinte din cartofi umplute cu sunca si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Bulete de cartofi si branza

Postat de RuxyRux

Bulete de cartofi si branza

Se spala, taie si curata cartofii ca pentru piure si se fierb in apa. Cand sunt gata se scurg de apa, se zdrobesc usor si se pun pe rand restul ingredientelor, oul, mustarul, pesmetul,...

Citeste continuarea

Aperitiv oua vopsite in foi de ceapa

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv oua vopsite in foi de ceapa

De seara se spala foile de ceapa foarte bine si se pun in doua vase separate, in circa 2 l apa fiecare. Se fierb aproximativ 5 minute dupa ce apa a dat in clocote, se opreste focul, iar vasele se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2024, 14:48
la 24.03.2024, 15:45
la 24.03.2024, 17:49
O minunăție de plăcinte, fix pe gustul meu...
la 24.03.2024, 20:15
Sunt foarte faine, rumene si nu trebuie nici lasate la dospit, ceea ce este un plus cand pofta este prea mare!
la 25.03.2024, 14:41
Doamne,cu ce. am gresit? . Calcaiul lui Ahile

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking