Ingrediente
- Reteta de preparare a papanasilor
- 500 g branza de vaci proaspata
- 3 oua
- 200 g zahar
- 1 praf de copt
- 2 linguri gris
- coaja de portocala
- zeama de portocala
- un praf de sare
- faina
- smantana
- ciocolata
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
Mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam bine,adaugam galbenusurile,amestecam cu o lingura,adaugam branza,grisul,coaja de potrocala,praful de copt,faina pana iese un aluat elastic si nelipicios.
Infainam masa de lucru,din aluat facem un rulou,pe care il taiem felii cu cutitul trecut prin faina,
La fiecare i-am facut un orificiu,dintr-o bucata de aluat am facut gogosele egale cu numarul de bucati.
Le prajim pe ambele parti in ulei incalzit,le scoatem pe un servetel absorbant.
Le servim cu smantana si ciocolata sau gem,
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|