Ingrediente
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
Amestecam branza de vaci cu grisul ,3 linguri de zahar,zaharul vanilinat si coaja rasa de lamaie,adaugand apoi ouale,pe rand si amestecand bine dupa fiecare.Lasam amestecul sa se odihneasca 10 minute.Intre timp punem o oala cu apa pe foc,iar cand fierbe adaugam un praf de sare.Formam mingiutele de branzica si le adaugam in apa care fierbe,cand acestea s-au ridicat la suprafata ,le scoatem cu spumiera.
Cat fierb papanasii pregatim si pesmetul.Punem intr-o tigaie lingurita de unt si adaugam pesmetul,il calim putin ,dupa care il tragem deoparte si pune cele 4 linguri de zahar.Dam papanasii calzi prin amestecul de pesmet,topim cateva linguri de ciocolata la microunde si turnam peste papanasii calzi.Un deliciu,pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|