Ingrediente
- Reteta de preparare a papanasilor
- 100 gr crema de branza philadelphia
- 2 linguri zahar
- un praf de sare
- 1 ou
- esenta de vanilie
- 1 lingurita praf de copt
- dulceata de zmeura
- smantana
- ulei pentru prajit.
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
Branza se amesteca cu zaharul pudra si esenta de vanilie, adaugam ouale si omogenizam . Incepem sa punem 2-3 linguri faina amestecata cu praful de copt .Adaugam faina pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Intindem foaie nu subtire (1-2 cm ), taiem forma rotunda si in mijlocul il decupa tot cu forma rotunda mica.Din forma mica se fac bilutele. Se pun la prajit.
ASAMBLARE:
Se pune pe farfurie rotundul cu gaura , in gaura se pune dulceata , se pune biluta , se pune dulceata , smantana si dulceata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|