Ingrediente
- Reteta de preparare a papanasilor
- 300 gr branză de vaci
- 120 gr făină
- 1 ou
- o lingură zahăr
- 1/2 plic praf de copt
- 1 plic zahăr vanilat
- pentru savoare:
- dulceaţă de căpşuni (de data aceasta)
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
Se amestecă bine oul cu brănza de vaci, zahărul şi pliculetul de zahăr vanilat, după care se începe a se încorpora făina amestecată cu praful de copt. Se obţine un aluat din care sefac nişte biluţe , modelate cu măna. Apoi le-am aplatizat puţin şi am făcut o gaură în mijloc pentru a se coace uniform. I-am prăjit apoi în ulei încins, pe ambele părţi. I-am servit cu o minunată dulceaţă de căpşuni făcută de tata.
Aşa cum am spus şi în introducere...încă mai caut reţete de papanaşi...aşa încât vă aştept şi sugestii, reclamaţii şi îndrumări şi aici.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceaţă de căpşuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|