Ingrediente
- Reteta de preparare a papanasilor
- 300 gr branza de vaci
- 500 gr faina alba
- 150 gr zahar
- 2 pliculete zahar vanilinat
- 2 oua
- 1 pliculet 10 gr amoniu pentru prajituri
- sare
- dulceaza de capsuni
- smantana
- ulei pt prajit
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
se amesta intr-un bol mai maricel faina, cu zaharul, cu amoniu, sarea, zaharul vanilinat
separat se bat ouale si se adauga branza
cele doua compozitii se amesteca in bolul cel maricel
se fac bilute in palma din compozitia formata, se aplatizeaza usor si se formeaza o gaura in centru.
se dau putin prin faina si se pun in uleiul incins.
se prajesc pe ambele parti, pana capata o culoare aurie
se scot apoi pe un servet de hartie pentru a absoarbe din ulei
se servesc cu smantana si dulceata de capsuni (sau dupa caz de care aveti sau va place)
Un desert consistent, dar atent ales !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|