Reteta de preparare a papanasilor cu frisca si finetti

Postat de oana_pisicutza16 in Prajituri
11 Noi 2011 | 11032 vizualizari
Reteta de preparare a papanasilor cu frisca si finetti

 Reteta de preparare a papanasilor

Ingrediente

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaca
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 2 oua
  • Un praf de sare
  • Faina cat cuprinde
  • Frisca
  • Finetti

Mod de preparare

- Reteta de preparare a papanasilor

intr-un bol se amesteca toate componentele

- se formeazã bilute mai mari la care se face cu degetul o gaura in mijloc

- se formeazã bilute mai mici care vor fi puse pe post de “capac”

- se prajesc in ulei bine incins pe ambele parti, se scot pe un prosop de hartie

- se servesc calzi cu frisca si finetti

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu frisca si finetti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert prajitura fina cu nuca de cocos si crema de vanilie

Postat de Valclaudia

Desert prajitura fina cu nuca de cocos si crema de vanilie

Pentru primul blat , mixam albusurile cu zaharul tos si un praf de sare pana obtinem o spuma ferma. Adaugam nuca de cocos si faina in ploaie, amestecam cu o lingura de lemn de jos in sus pana se...

Citeste continuarea

Desert prajitura Krem a la krem cu mascarpone

Postat de ela

Desert prajitura Krem a la krem cu mascarpone

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare pana se intaresc, apoi adaugam treptat zaharul, zaharul vanilat si mixam bine. Adaugam si galbenusurile. Praful de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2011, 14:26
frumosi ti-au iesit
eu pun si putin gris,ies mai pufosi
la 11.11.2011, 14:34
superrr
la 11.11.2011, 14:47
pffffffffffffffffffffff , mor
la 11.11.2011, 15:22
buni rau
la 11.11.2011, 16:34
servesc si eu unul

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking