Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si gem de gutui
Postat de Retetegg in Dulciuri 9 Feb 2012 | 6143 vizualizari
Reteta de preparare a papanasilor
Cred ca nimeni nu poate refuza o portie de papanasi rumeni cu multa smantanica si cu gem din belsug, asa ca va invit pe toti la 'dezmat' :))
Inapoi la reteta
|
Comentarii (38)
la 09.02.2012, 20:43
bunaciune curata.
la 09.02.2012, 20:57
daca-i dezmat,pe mine sa ma strigi prima
minunati ti-au iesit
la 09.02.2012, 21:16
multu mult
la 09.02.2012, 21:17
Dia, stiam eu ca am pe cine sa ma bazez la un dezmat
la 09.02.2012, 21:20
always
la dezmat si la prostii
la 09.02.2012, 21:27
vin si eu
si la dezmat si la papa
la 09.02.2012, 21:52
deliciosi!!
la 09.02.2012, 21:53
sunt frumosi, asa e nu cred ca ar refuza cineva!
la 09.02.2012, 21:55
buni,buni
la 09.02.2012, 22:06
ooo, daaa
la 09.02.2012, 22:16
eu ma inscriu la "dzmat"
...arata super deliciosi papanasi tai
la 09.02.2012, 22:16
eu sigur nu as refuza
la 09.02.2012, 22:17
oricum, nu e frumos sa refuzi...nu?!?
COMENTEAZA