Ingrediente
- Ingredientele pentru Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur sunt:
- Pulpe de pui 4 bucăți,
- Mix de legume chinezești cca. 400 g,
- Ulei de floarea soarelui 2 linguri,
- Condiment ptr pui 2 linguri,
- Sos de soia 1 lingură,
- Sos Teryaki 1 lingură,
- Sos de pește 1 lingură,
- Bulgur din grâu dur cca. 200 g.
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur:
Pulpele de pui se curăță, spală și taie în două. În vasul de ceramică al minunatului aparat de gătit slow de la CrockPot se așază pulpele, se asezonează cu mirodeniile ptr carnea de pui, uleiul și sos-urile, se amestecă până ce se înglobează toate ingredientele, apoi se setează aparatul la slow cooking ptr 60 minute, se acoperă și se dă start.
După cele 60 de minute se adaugă legumele chinezești și se mai lasă la gătit cca. 30 minute,apoi se adaugă bulgurul, în funcție de cât lichid au lăsat legumele se mai adaugă cca. 200 ml apă și se lasă la gătit la slow cook minim 30 minute.
Mâncărica se servește fierbinte ca atare sau după gustul fiecăruia cu un adaos de sosuri dulci, picante.
Spor și poftă bună!
Vezi si reteta de Pui cacciatore
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|