Reteta de rulouri cu pesto de leurda

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
19 Mar 2024 | 594 vizualizari

Bun venit la o nouă rețetă delicioasă de la Andra Mihail! Astăzi vă învățăm cum să preparați niște rulouri cu brânză și leurdă, perfecte pentru o gustare sau un aperitiv. Rețetele acestea rapide și gustoase sunt mai mult decât potrivite atunci când ai poftă de ceva bun si ușor de preparat.   Pentru reteta de rulouri cu pesto de leurda sunt necesare cateva ingrediente: aluat de pizza, pesto leurda, feta si oua.

Ingrediente

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de rulouri cu pesto de leurda:

Într-un castron, sfărâmăm brânza feta, apoi adăugăm ouăle pe rând. Dacă brânza este mai uscată, este suficient să folosim un singur ou. Putem utiliza orice tip de brânză sărată preferăm, cum ar fi telemeaua sau brânza feta. Întindem foaia de aluat de pizza și o ungem cu pesto de leurdă, apoi întindem compoziția de brânză într-un strat uniform.

Rulăm foaia cât mai strâns posibil. Cu un cuțit bine ascuțit, tăiem ruloul în bucăți de aproximativ 3 cm grosime și le așezăm în tava de briose unsă cu foarte puțin ulei. Punem tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 15-20 de minute, până când rulourile se rumenesc ușor. Aceste rulouri cu brânză și leurdă sunt perfecte pentru a fi servite ca aperitiv sau gustare la orice ocazie! Sunt ușor de preparat și pline de savoare.

Savurați-le alături de cei dragi!

Vezi si reteta de pesto de leurda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de rulouri cu pesto de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Palanete cu varza

Postat de daniela_16

Palanete cu varza

Se amesteca drojia cu apa calduta si cu zaharul si se lasa la loc cald.Faina se amesteca cu uleiul si sarea iar cand drojdia a crescut se adauga peste faina si se framanta pana obtinem un aluat...

Citeste continuarea

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Postat de merisor67

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Punem untul la topit, în uleiul de măsline. Adăugăm usturoiul presat și câte un praf din condimentele enumerate și le amestecăm bine. Adăugăm și un praf de sare și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.03.2024, 12:35
la 19.03.2024, 12:37
Îmi plac aperitivele în foietaj...
la 19.03.2024, 20:31
Faine si bune, mai ales pentru iubitorii de leurda!
la 20.03.2024, 02:32
la 21.03.2024, 20:05
Iti las gura apa, mai ales cu leurda

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking