Reteta de rulouri cu pesto de leurda

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
19 Mar 2024 | 1371 vizualizari

Bun venit la o nouă rețetă delicioasă de la Andra Mihail! Astăzi vă învățăm cum să preparați niște rulouri cu brânză și leurdă, perfecte pentru o gustare sau un aperitiv. Rețetele acestea rapide și gustoase sunt mai mult decât potrivite atunci când ai poftă de ceva bun si ușor de preparat.   Pentru reteta de rulouri cu pesto de leurda sunt necesare cateva ingrediente: aluat de pizza, pesto leurda, feta si oua.

Ingrediente

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de rulouri cu pesto de leurda:

Într-un castron, sfărâmăm brânza feta, apoi adăugăm ouăle pe rând. Dacă brânza este mai uscată, este suficient să folosim un singur ou. Putem utiliza orice tip de brânză sărată preferăm, cum ar fi telemeaua sau brânza feta. Întindem foaia de aluat de pizza și o ungem cu pesto de leurdă, apoi întindem compoziția de brânză într-un strat uniform.

Rulăm foaia cât mai strâns posibil. Cu un cuțit bine ascuțit, tăiem ruloul în bucăți de aproximativ 3 cm grosime și le așezăm în tava de briose unsă cu foarte puțin ulei. Punem tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 15-20 de minute, până când rulourile se rumenesc ușor. Aceste rulouri cu brânză și leurdă sunt perfecte pentru a fi servite ca aperitiv sau gustare la orice ocazie! Sunt ușor de preparat și pline de savoare.

Savurați-le alături de cei dragi!

Vezi si reteta de pesto de leurda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de rulouri cu pesto de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Zucchini pane cu mousse de gorgonzola

Postat de Bucataras

Zucchini pane cu mousse de gorgonzola

Mod de preparare Zucchini pane cu mousse de gorgonzola: Tăiați zucchini în rondele subțiri de cca 1 cm grosime. Condimentați cu sare și piper, după gust. Bateți ouăle...

Citeste continuarea

Tarta cu legume

Postat de simona72

Tarta cu legume

Pentru aluat: ca de obicei l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Am intins aluatul pe masa de lucru/folie de silicon...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.03.2024, 12:35
la 19.03.2024, 12:37
Îmi plac aperitivele în foietaj...
la 19.03.2024, 20:31
Faine si bune, mai ales pentru iubitorii de leurda!
la 20.03.2024, 02:32
la 21.03.2024, 20:05
Iti las gura apa, mai ales cu leurda

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking