Ingrediente
- Ingrediente Reteta de snitele din piept de curcan
- 800 g piept de curcan
- 3 oua
- 100 g faina
- 150 g pesment granulat
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de snitele din piept de curcan
Pieptul de curcan se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii.
Feliile de piept de curcan se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu sare si piper.
Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.
Intr-o farfurie se pune faina.
In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.
Pesmetul granulat se pune in alta farfurie.
Feliile de piept de curcan se dau prin faina, prin ou si prin pesmet granulat.
Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.
Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.
Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.
Se scot pe servetele absorbante.
Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.
Eu le-am mancat cu piure de cartofi ca in copilarie.
Pofta buna!
Vezi si reteta de Snitele pufoase, cu usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de snitele din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|