Ingrediente
- Ingrediente Reteta de spanac la tigaie cu hrisca si carne de porc
- 50 g hrișcă prăjită
- 100 g bacon, taiat cubulete
- 1/2 cârnaț afumat
- 150 g spanac proaspăt
- 1/2 lingurita pasta de curry thailandez
- 2 linguri bulion de rosii
- 2 linguri ulei
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de spanac la tigaie cu hrisca si carne de porc
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul.
Adăugați baconul și cârnațul tăiat felii. Rumeniti.
Se spala hrisca, se scurge si se pune in tigaie. Amestecati.
Se adauga curry-ul, piureul de rosii si 150 ml apa. Se amestecă și se lasă să fiarbă.
Spanacul se spala, se curata si se taie fasii.
Adăugați spanacul și acoperiți tigaia.
Se gateste timp de 5 minute.
Se descoperă, se amestecă și se lasă să se reducă lichidul. Verificați daca hrișca este gatita .
Serviți imediat.
Vezi si reteta de Pui florentin cu spanac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de spanac la tigaie cu hrisca si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|