Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post

Postat de carla27carla in Mancaruri de post
22 Noi 2010 | 48677 vizualizari
Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post

 Ieftina si gustoasa, din doar cateva ingrediente, Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post, a devenit preferata noastra in perioadele de post

Ingrediente

 Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post

  • spanac fiert cam 1 kg (al meu a fost din congelator pus asta vara )
  • ulei 50 ml
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de faina alba
  • vegeta,piper
  • 2 linguri de otet
  • un varf de cutit de boia dulce de ardei

Mod de preparare

Preparare Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post

Spanacul se decongeleaza.Intr o cratita se pune uleiul,se adauga faina alba si se caleste putin.Cateii de usturoi se toaca marunt si se adauga peste faina.Se mai calesc un pic si se adauga boiaua de ardei apoi spanacul tocat.Se amesteca si se adauga apa cat sa iasa o compozitie cremoasa.Se pune vegeta si piper dupa gust,se lasa sa dea cateva clocote si se mai pune 2 linguri de otet dupa cum va place de acru.

Si Mancarea de spanac cu smantana e delicioasa si la fel pot spune si despre aceasta reteta de Mancare de spanac cu orez

Atunci cand am spanac proaspat la indemana, eu pregatesc si Placinta cu spanac

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Dovlecel scazut

Postat de cris2711

Dovlecel scazut

Se curata dovleceii de coaja si se taie bucatele ,dupa preferinta. Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste intr-o oala de marime mijlocie ,in ulei de masline. Eu am adaugat si o lingurita de...

Citeste continuarea

Hummus bi tahini

Postat de Ade200

Hummus bi tahini

Scurge năutul, acoperă-l cu apă rece  şi fierbe-l. Când e fiert, scurge apa, dar păstreaz-o pentru a mai subţia pasta obţinută.  Pune năutul, tahini, sucul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2010, 20:19
Tare-i bun domnul Spanacescu!
la 22.11.2010, 21:28
eu il fac cu laptedar bun si retata ta
la 22.11.2010, 21:35
nu am mancat ''verdeata '' mai gustoasa decat spanacul !
la 22.11.2010, 22:38
Vin si eu la o portie de spanac
la 23.11.2010, 14:34
fetelor daca vreti mai fac tocmai ce mi a dat mama 3 kg de spanac din gradina

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking