Reteta de triunghiuri cu mere si pere

Postat de ctlina in Dulciuri
18 Mar 2023 | 3308 vizualizari
Reteta de triunghiuri cu mere si pere

Un desert de post cu mere, pere si nuci. https://www.blogulluicatalina.com/2023/01/triunghiuri-cu-mere-si-pere.html Pentru Reteta de triunghiuri cu mere si pere sunt necesare cateva ingrediente: foi placinta, pere, mere, unt, scortisoara, nuca, indulcitor.

Ingrediente

  • Ingredientele pentru Reteta de triunghiuri cu mere si pere
  • 5 foi de brick (placinta)
  • 4 pere
  • 2 mere
  • 30 gr margarina ( sau unt )
  • 2 linguri de rom parfumat sau esenta
  • 1/2 lingurita pudra de scortisoara
  • 2 linguri bune de indulcitor Sukrin Gold sau de zahar brun
  • o mana de miez de nuca

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de triunghiuri cu mere si pere

Spalati si curatati fructele.

Taiati-le bucati Puneti la topit margarina cu indulcitorul .

Adaugati fructele, scortisoara, romul , amestecati.

Gatiti 10 minute sau pana cand apa scade., amestecand de 2-3 ori.     Lasati sa se raceasca. Se taie foaia de brick în doua  

Puneti umplutura la fiecare extremitate.

Împăturiţi foile în triunghiuri, apăsând marginile cu degetele umede.

Se coace 25 minute la 1800 ° C într-un cuptor preîncălzit .

Vezi si reteta de Strudel cu cirese

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de triunghiuri cu mere si pere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert prajitura cu nuca Sumegi

Postat de gicuta69

Desert prajitura cu nuca Sumegi

Blat: Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul in 3-4 reprize si mixam in continuare pana albusurile vor deveni ca o bezea tare si lucioasa. Amestecam nucile cu faina si le...

Citeste continuarea

Desert bomboane fondante cu visine

Postat de katty

Desert bomboane fondante cu visine

Pregatim fondantul. Intr-o craticioara punem zaharul, glucoza rupta bucati si apa.Acoperim vasul cu un capac si  fierbem la foc mare pana obtinem un sirop gros.Cat timp? Daca avem un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.03.2023, 17:47
la 18.03.2023, 19:36
Imi plac!
la 19.03.2023, 08:02
Bune!
la 19.03.2023, 20:06
la 22.03.2023, 10:22
Ce bune sunt!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking