Reteta fursecuri tricolore 1 Decembrie

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
30 Noi 2023 | 1315 vizualizari
Reteta fursecuri tricolore 1 Decembrie

Cum imi place sa ma joc cand intru in bucatarie, am zis ca tot urmeaza 1 Decembrie si merg la fix niste fursecuri tricolore. Zis si facut. La multi ani, romanilor ! Pentru a pregati Reteta fursecuri tricolore 1 Decembrie sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, zahar, oua si faina.

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta fursecuri tricolore 1 Decembrie
  • 150 g unt cu 82% grasime
  • 75 g zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • faina cat cuprinde cca 200-250 g
  • coloranti alimentari, rosu, galben, albastru

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta fursecuri tricolore 1 Decembrie

Intr-un castron am pus untul la temperatura camerei, am adaugat zaharul, oul, sarea si praful de copt si am omogenizat bine. Am adaugat faina putin cate putin si am framantat un aluat nelipicios- seamana ca plastelina. Am impartit aluatul in 3 parti egale, in fiecare bucata de aluat am pus cate o culoare, rosu, galben si albastru. Am framantat pe rand bucatile de aluat pana am obtinut o culoare frumoasa si omogena. Am format 3 suluri , le-am pus unu langa altul si apoi am invelit in folie alimentara. Am dat aluatul la frigider cca 3 ore. Am scos aluatul de la frigider, am taiat felii si le-am decupat cu diverse forme, resturile de aluat le-am amestecat si am intins foaie si am decupat alte forme. Am asezat formele in tava tapetata cu hartie de copt, am preincalzit cuptorul la 175 grade, am bagat tava in cuptor si am copt fursecurile cca 10-15 min, nu mai mult . Am scos tava din cuptor si am lasat sa se raceasca bine.

Vezi si reteta Fursecuri cu model traditional.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta fursecuri tricolore 1 Decembrie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert bomboane Zambete colorate

Postat de Constelatialeu

Desert bomboane Zambete colorate

In bolul robotului de bucatarie am faramitat checul si cojile de piersicute, am adaugat bananele, gemul de capsuni si nuca macinata, am mixat la vitez mare pana am obtinut o compozitie omogena. Am...

Citeste continuarea

Desert prajitura turnata, cu mere de vara

Postat de panacris

Desert prajitura turnata, cu mere de vara

Merele se curăță de eventualele stricăciuni, ele sunt foarte fragile, la orice mica atingere se oxidează, apoi se rad cu coajă cu tot, apoi se strecoară de zeama lăsată. Merele rase se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2023, 23:11
Ce frumoase sunt! parca nu le-as manca!
la 30.11.2023, 23:12
La mulți ani!
la 30.11.2023, 23:27
Superbe 🥰🥰🥰
la 30.11.2023, 23:31
La multi ani ,dragi romani !!!
la 30.11.2023, 23:31
Superbe! 🥰🥰🥰

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking