Ingrediente
Ingrediente Reteta romaneasca traditionala de ciorba de legume cu zeama de varza
- 4 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina pastarnac
- 1 telina mica
- 250 g mazare
- 250 g fasole verde
- 4 cartofi
- 2 cepe
- 1 ardei verde
- 1 ardei capia rosu
- 4 rosii
- 1 legatura leustean
- 1 legatura de marar
- 50 ml ulei
- zeama de varza
- sare
- piper
Mod de preparare
Preparare Reteta romaneasca traditionala de ciorba de legume cu zeama de varza
Legumele se curata si se taie marunt dupa dorinta.
Ceapa, morcovii, albitura, ardeii se pun intr-o oala cu uleiul si se calesc 4-5 minute.
Se pune apa si se fierbe 25-30 minute.
Se pune sare si piper.
Se adauga mazarea, fasolea si cartofii taiati cuburi.
Se fierb 15-20 minute si se adauga rosiile taiate marunt si zeama de varza dupa gust.
Se mai fierbe 5-6 minute si se potriveste de gust.
Se pune la final verdeata tocata marunt si este gata.
Se poate manca si cu smantana.
Pofta Buna!
Daca vrei sa inveti sa pui varza la murat, incearca asa - Varza murata
Ciorba merge de minune cu Ardei iuti la borcan
Recomandam si aceasta delicioasa Ciorbă de cocoş
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta romaneasca traditionala de ciorba de legume cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|