Reteta simpla si gustoasa de Coaste de porc la tigaie, mai simplu si mai bun nu se poate

Postat de nadea68 in Porc
17 Oct 2013 | 28573 vizualizari
Reteta simpla si gustoasa de Coaste de porc la tigaie, mai simplu si mai bun nu se poate

Reteta simpla si gustoasa de Coaste de porc la tigaie, mai simplu si mai bun nu se poate Si cu frigul de afara... ceva simplu si foarte foarte bun :) Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: coaste de porc, condimente dupa gust, vin, ulei

Ingrediente

Ingrediente pentru Reteta simpla si gustoasa de Coaste de porc la tigaie, mai simplu si mai bun nu se poate:

  • 8 coaste mici de porc
  • curry
  • piper
  • sare
  • usturoi
  • rozmarin
  • ulei
  • 1/2 pahar vin

Mod de preparare

Cum se prepara Reteta simpla si gustoasa de Coaste de porc la tigaie, mai simplu si mai bun nu se poate:

Coastele se spala,se usuca cu hartie de bucatarie.

Se condimenteaza cu curry,sare ,piper.

Luam o tigaie si o punem pe foc.Adaugam uleiul.Cand uleiul se incinge punem coastele,vinul si un paahar de apa.

Adaugam usturoiul taiat marunt si rozmarin

Acoperim tigaia si lasam la foc mediu cam 1ora.

Le mai intoarcem di cand in cand sa se rumeneasca bine pe toate partile.

Daca apa evapora mai adauga putin ca sa nu se arda.

Coastele sunt gata cand incep sa se desprinda de pe os.

O reteta perfecta, care cu siguranta te va da pe spate este Coaste de porc fierte in bere sau Coaste de porc in vin la cuptor

Va mai recomandam si aceasta reteta de Coaste de porc glazurate

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta simpla si gustoasa de Coaste de porc la tigaie, mai simplu si mai bun nu se poate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Sarmalute traditionale moldovenesti

Postat de momo121

Sarmalute traditionale moldovenesti

Pentru inceput punem carnea tocata intr-un lighean. Ceapa o curatam, o spalam si o taiem cat mai marunt, apoi o punem peste carne.  Orezul il spalam in apa rece de 2-3 ori si il punem...

Citeste continuarea

Coaste afumate cu varza fiarta

Postat de Constelatialeu

Coaste afumate cu varza fiarta

Mai intai tocam varza si apoi o frecam cu sare grunjoasa sa se inmoaie nitel. Taiem coastele in bucatele si le clatim cu putina apa calduta. Apoi taiem ceapa verde marunt. Punem oloiul pe aragaz,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2013, 19:04
dedicatie pentru Clementinaaa!
la 17.10.2013, 19:05
Pana vine ea de la dans, iau si eu o bucata, ca si mie-mi plac
la 17.10.2013, 19:06
La asta ma gandeam si eu cand o publicam
la 17.10.2013, 19:07
Ina pofteste
la 17.10.2013, 19:11
A zis Cleme că îi pot ţine eu locul, are încredere în mine. Bun, foarte bun!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking