Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana
Postat de miha in Pui 8 Mai 2009 | 53432 vizualizari
Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana
O reteta din bucataria banateana... preluata din Cuina Laurei Laurentiu...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (19)
la 08.05.2009, 12:45
Ce bine arataaaa! chiar o sa fac si eu
la 08.05.2009, 12:48
Si noua ne-a placut!
la 08.05.2009, 12:55
Fetelor, ce fel de smantana folositi sau care e secretul pentru ca smantana sa nu se branzeasca in tigaie?
la 08.05.2009, 12:58
Gi,eu am folosit smantana de la Milli.
Nu stiu daca e un secret,dar e bine de folosit smantana mai grasa,ca sa nu se branzeasca.
la 08.05.2009, 13:20
suna bine, e ca o ciulama.
la 08.05.2009, 13:22
Da,ca o ciulama cu boia de ardei.
la 08.05.2009, 14:19
Multumesc pentru pont, Miha. Daca ai sti cate sortimente de smantana am incercat acasa, in tara...dar cred ca Milli mi-a scapat. Aici am descoperit o smantana lichida special pentru sosuri. Se poate fierbe oricat fara sa se branzeasca si nu are decat 15% grasime. Problema e ca acasa la noi nu se gaseste. Am sa tin minte sugestia ta. O zi buna sa ai
la 08.05.2009, 14:31
Gi,smantana de la Milli are 20% grasime.
la 13.05.2009, 18:56
mda m-am hotarat....nu mai gatesc....vin pe la voi fetelor...asa mai invat si eu secrete....eu sunt asa mai noua intrale gatitului romanesc
la 13.05.2009, 19:44
Luminita,daca stii secrete dintr-ale gatitului international eu te primesc...facem schimb de experienta!
la 24.05.2009, 00:44
Iarasi rezonezi (ce termen !) cu visele mele. Data trecuta visam coltunasi si... incitai (iata-i), iar, saptamana asta numai "papricasi"am avut in cap.
la 07.09.2009, 12:16
f bun papricasul acum lam facut..delicios
la 07.09.2009, 18:51
Asa e...e foarte bun. Ma bucur ca v-a placut si voua.
la 08.09.2009, 14:28
am facut si eu...si a iesit f bun...
la 09.09.2009, 13:45
pare tare bun... chiar nu stiam ce sa gatesc astazi acum stiu hehehehe
mersi din nou...
COMENTEAZA