Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana

Postat de miha in Pui
8 Mai 2009 | 53002 vizualizari
Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana

Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana O reteta din bucataria banateana... preluata din Cuina Laurei Laurentiu...

Ingrediente

Ingrediente pentru Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana:

  • 4 copanele
  • 150 ml smantana
  • 6 cepe micute
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 lingura faina
  • 1 foaie de dafin
  • verdeata

Mod de preparare

Cum se prepara Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana:

Carnea se prajeste putin pe toate partile,dupa care se scoate pe un platou. Ceapa se caleste pana devine sticloasa,in acelasi ulei in care s-a prajit si carnea. Se adauga boiaua de ardei,carnea si se acopera cu apa fierbinte.Se adauga si foaia de dafin si se fierbe pana se inmoaie carnea.

Intre timp se amesteca faina cu smantana,dupa care se toarna peste mancarea care inca fierbe. Se potriveste gustul de sare si piper.

Noi am mai avut in meniu si branza cu smantana, asa ca l-am servit simplu, cu mamaliguta si verdeata.

Foarte usor de facut, iar rezultatul surprinzator de bun.

Grozav de bun este si preparat cu pipote, Papricas de pipote sau cu carne de porc, Papricas de porc cu galuste

Daca vti alege sa facti si un ostropel promit ca n-o sa va para rau daca il faceti dupa reteta asta, Ostropel de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui asiatic

Postat de timea

Piept de pui asiatic

Curatam si spalam legumele. Ceapa o taiem rondele, ardeiul feliute, usturoiul felii iar morcovii fideluta. Pieptul de pui il taiem bucatele. Incingem o tigaie adanca/wok si punem putin...

Citeste continuarea

Mancare aromata cu vinete si pui

Postat de licurici_lra

Mancare aromata cu vinete si pui

Vinetele se taie rondele, se ung cu ulei de susan si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se pun pe gratarul incins si se lasa 2-3 min pe fiecare parte. Pieptul de pui se taie fasii, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2009, 12:45

Ce bine arataaaa! chiar o sa fac si eu
la 08.05.2009, 12:48
Si noua ne-a placut!
la 08.05.2009, 12:55
Fetelor, ce fel de smantana folositi sau care e secretul pentru ca smantana sa nu se branzeasca in tigaie?
la 08.05.2009, 12:58
Gi,eu am folosit smantana de la Milli.
Nu stiu daca e un secret,dar e bine de folosit smantana mai grasa,ca sa nu se branzeasca.
la 08.05.2009, 13:20
suna bine, e ca o ciulama.

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking