Chiftelute albe(fierte) cu sos alb

Postat de luminita20_2006 in Pui
28 Mai 2010 | 9747 vizualizari
Chiftelute albe(fierte) cu sos alb

Ingrediente

  • 300 gr carne pui tocata
  • 1/2 leg marar
  • 1/2 leg patrunjel
  • 1 cartof mic
  • 20 gr orez
  • sare,piper
  • 1 ceapa
  • 1 ou mic
  • sos alb
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina

   

  • 300 gr supa
  • 200 g smantana

Mod de preparare

Cartoful se curata si se da prin razatoarea mica la fel si ceapa, se amesteca carnea cu cartof ou , ceapa si verdeturile tocate marunt se condimenteaza si se face din aceasta compozitie niste chiftelute mici.Se pune apa la fiert cu delicat cand da in clocot se adauga chiftelutele si se lasa sa fiarba. cand sunt gata se scot pe un platou.

 

Sos alb: Se topeste untl si se adaua faina amestecant incontinuu sa nu se faca cocoloase se toarna cate un pic pana se leaga bine din supa unde au fiert chiftelutele~300 ml si se lasa sa dea in clocot dupa care se adauga smantana si chiftelutele se lasa sa dea cateva clocote dupa care se ia de pe foc.

 

Se serveste alaturi de legume, pireu, orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute albe(fierte) cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati

Postat de merisor67

Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati

Scurgem fileul de ton, de ulei, îl stropim cu zeamă de lămâie și adăugăm crema de brânză peste el. Spălăm pătrunjelul și îi tocăm frunzele mărunt. Amestecăm...

Citeste continuarea

Piept de pui la grill, cu legume fierte si sos alb de mustar si smantana

Postat de RODIMUR

Piept de pui la grill, cu legume fierte si sos alb de mustar si smantana

Se curăță pieptul de pui, se spală, se scurge de apă și se porționează. Se prepară un mix din: uleiul de măsline, condimentele Delikat menționate în lista de ingrediente, sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.05.2010, 14:10
declar azi ziua mararului! 5 furculite! cred ca sut tare bue si sanatoase facte asa ca niste perisoare
la 28.05.2010, 14:43
la 28.05.2010, 14:53
tare bune or mai fi
la 28.05.2010, 16:45
Foarte frumos arata,si cred ca sunt si bune.
la 28.05.2010, 21:58
ce bine arata ,si cu fasolica hmmmmm 5 furcu

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking