Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana

Postat de miha in Pui
8 Mai 2009 | 53117 vizualizari
Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana

Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana O reteta din bucataria banateana... preluata din Cuina Laurei Laurentiu...

Ingrediente

Ingrediente pentru Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana:

  • 4 copanele
  • 150 ml smantana
  • 6 cepe micute
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 lingura faina
  • 1 foaie de dafin
  • verdeata

Mod de preparare

Cum se prepara Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana:

Carnea se prajeste putin pe toate partile,dupa care se scoate pe un platou. Ceapa se caleste pana devine sticloasa,in acelasi ulei in care s-a prajit si carnea. Se adauga boiaua de ardei,carnea si se acopera cu apa fierbinte.Se adauga si foaia de dafin si se fierbe pana se inmoaie carnea.

Intre timp se amesteca faina cu smantana,dupa care se toarna peste mancarea care inca fierbe. Se potriveste gustul de sare si piper.

Noi am mai avut in meniu si branza cu smantana, asa ca l-am servit simplu, cu mamaliguta si verdeata.

Foarte usor de facut, iar rezultatul surprinzator de bun.

Grozav de bun este si preparat cu pipote, Papricas de pipote sau cu carne de porc, Papricas de porc cu galuste

Daca vti alege sa facti si un ostropel promit ca n-o sa va para rau daca il faceti dupa reteta asta, Ostropel de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pulpe de pui in vin

Postat de mirela0911

Pulpe de pui in vin

Se curata si se spala bine carnea apoi se lasa sa se scurga de apa sau se sterge cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pune...

Citeste continuarea

Tikka Masala

Postat de Ksenya

Tikka Masala

   Intr-un   bol adaugam carnea  t aiata bucati mai mici, adaugam toate   ingredientele   de la capitolul marinada, amestecam totul bine acoperim si dam la rece...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2009, 12:45

Ce bine arataaaa! chiar o sa fac si eu
la 08.05.2009, 12:48
Si noua ne-a placut!
la 08.05.2009, 12:55
Fetelor, ce fel de smantana folositi sau care e secretul pentru ca smantana sa nu se branzeasca in tigaie?
la 08.05.2009, 12:58
Gi,eu am folosit smantana de la Milli.
Nu stiu daca e un secret,dar e bine de folosit smantana mai grasa,ca sa nu se branzeasca.
la 08.05.2009, 13:20
suna bine, e ca o ciulama.

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking