Rondea de pulpa la cuptor

Postat de Sim0naWorld in Porc
18 Mar 2015 | 3352 vizualizari
Rondea de pulpa la cuptor

Ingrediente

  • o bucata de pulpa de porc de cca 1,5 kg taiata rondea, cu sorici cu tot
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • 3 cartofi
  • 2 crengute rozmarin
  • 6 catei usturoi

Mod de preparare

Pulpa asta de porc ma pregatit-o initial atunci cand am taiat porcul. Am taiat rondele cu tot cu sorici o pulpa intreaga, apoi am pus-o in saramura ptr cca jumatate de ora. Rondelele le-am ambalat si depozitat in congelator. Si iata ca i-a venit randul primei rondele, pe care am decongelat-o, apoi am pus-o putin in apa rece, cam o ora (mi-a fost teama sa nu fie prea sarata, dar n-a fost deloc). Am scos pulpa din apa, am sters-o si am taiat-o in doua pe lung, apoi am condimentat-o cu piper, boia si cimbru. Daca pulpa este proaspata, ii adaugati si sare, la mine n-a mai fost cazul. Pulpa condimentata am pus-o in punga de copt, intr-o tava in care am adaugat apa.

Am dat tava la cuptor pentru vre-o ora. Intre timp am curatat cartofii, i-am taiat in 4, i-am condimentat cu piper, boia si crengute de rozmarin. Punga in care s-a copt pulpaam taiat-o si am pastrat sosul in care am pus cartofii. Am asezat deasupra rondelele de pulpa, am pus si cateii de usturoi si am dat tava la cuptor pentru inca vre-o 30-40 minute, intorcand si pulpa pentru a se rumeni pe ambele parti.

Ce a iesit? O bunatate!!

Va invit la masa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondea de pulpa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de cotlet de porc cu salvie, unt si cartofi

Postat de mihaelar63

Reteta de cotlet de porc cu salvie, unt si cartofi

Cartofii se pun la fiert in apa cu sare si cateva fire de patrunjel verde. Cotletul de porc se feliaza in 3 bucati mai groase. Condimentati feliile de carne cu sare si chilli....

Citeste continuarea

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Postat de katty

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Pulpa de porc o taiem cubulete de marime potrivita si o punem la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit usor, o stingem cu apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba pana scade la jumatate....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.03.2015, 10:35
arata delicios!
la 18.03.2015, 10:46
buna buna
la 18.03.2015, 11:10
la 18.03.2015, 11:24
la 18.03.2015, 11:40
Ce bunatate ai facut!...Waw...arata superb!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking