Rondea de pulpa la cuptor

Postat de Sim0naWorld in Porc
18 Mar 2015 | 3345 vizualizari
Rondea de pulpa la cuptor

Ingrediente

  • o bucata de pulpa de porc de cca 1,5 kg taiata rondea, cu sorici cu tot
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • 3 cartofi
  • 2 crengute rozmarin
  • 6 catei usturoi

Mod de preparare

Pulpa asta de porc ma pregatit-o initial atunci cand am taiat porcul. Am taiat rondele cu tot cu sorici o pulpa intreaga, apoi am pus-o in saramura ptr cca jumatate de ora. Rondelele le-am ambalat si depozitat in congelator. Si iata ca i-a venit randul primei rondele, pe care am decongelat-o, apoi am pus-o putin in apa rece, cam o ora (mi-a fost teama sa nu fie prea sarata, dar n-a fost deloc). Am scos pulpa din apa, am sters-o si am taiat-o in doua pe lung, apoi am condimentat-o cu piper, boia si cimbru. Daca pulpa este proaspata, ii adaugati si sare, la mine n-a mai fost cazul. Pulpa condimentata am pus-o in punga de copt, intr-o tava in care am adaugat apa.

Am dat tava la cuptor pentru vre-o ora. Intre timp am curatat cartofii, i-am taiat in 4, i-am condimentat cu piper, boia si crengute de rozmarin. Punga in care s-a copt pulpaam taiat-o si am pastrat sosul in care am pus cartofii. Am asezat deasupra rondelele de pulpa, am pus si cateii de usturoi si am dat tava la cuptor pentru inca vre-o 30-40 minute, intorcand si pulpa pentru a se rumeni pe ambele parti.

Ce a iesit? O bunatate!!

Va invit la masa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondea de pulpa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Varza cu costita si carnati

Postat de portiadelumina

Varza cu costita si carnati

Metoda de preparare este clasică. Se toacă varza (fiind făcută la tuci, la pirostrii, am tocat-o mai mare un pic, se fierbe bine) și se pregătește pentru pus la fiert.  În...

Citeste continuarea

Fasole galbena cu carne de porc

Postat de Dya

Fasole galbena cu carne de porc

Taiem carnea in cuburi mici si o rumenim usor in cateva linguri cu ulei. Adaugam legumele tocate marunt (ceapa, ardeiul capia, morcovul si usturoiul), le calim aproximativ 10 minute, dupa care...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.03.2015, 10:35
arata delicios!
la 18.03.2015, 10:46
buna buna
la 18.03.2015, 11:10
la 18.03.2015, 11:24
la 18.03.2015, 11:40
Ce bunatate ai facut!...Waw...arata superb!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking