Ingrediente
- rosii cherry
- cate 2 catei de usturoi pentru fiecare borcan
- frunze proaspete de busuioc
- borcane cu filet
Mod de preparare
Spalam rosiile si le curatam coditele apoi le taiem pe jumatate. Asezam rosiile in borcane curate si uscate si le presam putin ca sa nu ramana spatiu intre ele. Deasupra punem cate doi catei de usturoi curatati si cateva frunze
de busuioc.
Punem capacele si asezam borcanele intr-o oala incapatoare pe fundul careia am asezat cateva ziare. Acoperim borcanele cu apa si punem pe foc. Din momentul in care incepe sa fiarba apa lasam la fiert, la foc mic timp de 60 de
minute.
Scoatem borcanele din apa si le lasam sa se raceasca lent, acoperite de o patura. Dupa ce s-au racit le depozitam si asteptam iarna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cherry cu usturoi si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|