Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco

Postat de amalia01 in Aperitive / Garnituri
5 Sep 2013 | 2054 vizualizari
Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco

Am facut greseala de a nu gusta vinetele...una dintre ele era amara! Le-am reparat cu "branzica si smantana "de la Delaco!

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 1 ceapa mica
  • 1 galbenus de ou
  • 150 ml ulei de masline
  • sare
  • 1 cutie "branzica si smantana "ceva fin Delaco
  • cateva rosii potrivita ca marime
  • patrunjel verde pentru ornat

Mod de preparare

Vnetele se coc pe plita,se curata de coaja, se toaca si se lasa la racit

Intre timp,toci ceapa marunt si prepari maioneza din galbenusul de ou , uleiul de masline si un praf de sare

Tai rosiile transversal si le decupezi sub forma de cosulete

Cand s-au racit vinetele, le amesteci incet cu maioneza

Adaugi branzica cu smantana,cu grija,sa nu se taie

Potrivesti de sare

Pui cate 2-3 lingurite din compozitie in fiecare rosie si decorezi cu patrunjel si cubulete de rosii

Servesti cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv biscuiti cu branza si unt

Postat de licurici_lra

Aperitiv biscuiti cu branza si unt

Untul taiat cubulete se amesteca cu branza si faina. Se framanta cu mana sau cu mixerul, pana devine un aluat omogen. Se formeaza o bila, se inveleste in folie alimentara si se lasa la...

Citeste continuarea

Aperitiv crema de branza cu somon pe blat cu spanac

Postat de andaoana

Aperitiv crema de branza cu somon pe blat cu spanac

Eu am folosit spanac congelat pe care l-am lasat la dezghetat si l-am stors bine de apa lasata. O tava de 20x30 o tapetam cu hartie de copt. Intr-un castron punem ouale impreuna cu laptele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.09.2013, 12:26
yummy
la 05.09.2013, 12:41
la 05.09.2013, 12:43
bun bun
la 05.09.2013, 13:59
la 05.09.2013, 17:23

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking