Ingrediente
- 1 dovlecel
- 1/2 ardei capia
- 1 ou
- 1 cutie crema de branza cu usturoi
- 1/2 cutie crema de branza cu smantana
- 100 g parmezan
- frunze de busuioc tocate
- sare
Mod de preparare
Am facut budinca mai mult dupa ureche. Evident, ne putem juca cu ingredientele si cantitatile dupa bunul nostru plac.
Iata reteta mea de budinca cu branza si legume:
Am spalat, curatat si taiat cubulete dovlecelul si ardeiul capia.
Am tocat marunt frunzele de busuioc. Eu am pus destul de multe, pentru ca noua ne place mult aroma busuiocului.
Am dat parmezanul pe razatoarea mica.
Intr-un castron am pus dovlecelul, ardeiul capia, branza, oul si sarea. Am amestecat.
Am adaugat busuiocul tocat si parmezanul si am amestecat din nou.
Compozitia am pus-o intr-o tava de chec de silicon. Am mai presarat deasupra putin parmezan, pentru a se rumeni frumos.
Am pus tava in cuptorul incalzit la 200 grade pentru 45 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza si legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|