Budinca cu ceva fin pufos si cus-cus

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
20 Dec 2013 | 6087 vizualizari
Budinca cu ceva fin pufos si cus-cus

Din categoria ce mai are Cleme prin dulap, sa se faca repede,sa fie si bun .....prin dulap am gasit niste biscuiti caramelizati,niste stafide,cus-cus....si stai sa scriu ce am prestat,ca sa nu uit...

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 g cus-cus
  • 140 g ceva fin pufos
  • 50 g stafide
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g smantana groasa si grasa
  • 150 g zahar
  • 100 g biscuiti caramelizati cu scortisoara

Mod de preparare

Ouale cu zaharul le frecam bine,adaugam zaharul vanilat,ceva fin,smantana,stafidele si omogenizam totul.Separat sfaramam biscuitii nu foarte marunt.Cus-cus-ul il punem in apa la fiert cca 7 min,il scurgem de apa si il lasam 10 min sa se racoreasca.Biscuitii si cus-cus-ul le omogenizam in compozitia de mai sus....

Folosim o forma de teflon,rotunda cu diametrul de 20 cm,o ungem cu unt si turnam compozitia de mai sus.Dam forma la cuptorul preincalzit e gata cand trece testul scobitorii.Se scoate din forma ,se poate servi cu dulceata,ciocolata topita,frisca,fiecare dupa preferinta.Eu am mancat-o calda,chiar fierbinte,ca asa imi place..

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ceva fin pufos si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Turta dulce cu mirodenii

Postat de simona72

Turta dulce cu mirodenii

Pentru inceput ne ocupat de mirodenii pentru a le avea gata pregatite. Intr-o rasnita electrica, ca cea pentru cafea, am pus batonul de scortisoara rupt in bucati, cuisoarele si anasonul stelat...

Citeste continuarea

Raffaello home edition

Postat de simona72

Raffaello home edition

Pentru aluat: se mixeaza ouale intregi impreuna cu sarea si indulcitorul. Se adauga untul topit, laptele, vanilia, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se mixeaza la viteza mica pana la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2013, 20:15
coastele unde sunt?
la 20.12.2013, 20:16
Sunt in afumatoare...
la 20.12.2013, 20:17
Eteeeee,are pofta de budinca!
la 20.12.2013, 20:17
Cleme, ai schimbat registrul. Mâine-poimâine o să faci creveţi, apoi o să ei bulgur fin şi să faci vreun meniu din ăla de nu ştiu eu să-l pronunţ.
la 20.12.2013, 20:18
Padre

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking