Pastravi de nuc la borcan
Postat de Ksenya
Ciupercile le spalam si inlaturam piciorul pana sub palarie. Nu-l vom folosi deoarece este tare. Palariile spalate si scurse le vom toca bucati mai mari si le...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareRosiile se taie pe jumatate si se scot semintele (se strange de ele pana ies semintele). Se asaza intr-o tava cu hartie de copt. Am folosit 2 tavi. Se presara peste ele sare grunjoasa si busuioc uscat. Se baga la cuptor, la 100 grade C, 5 ore, pana iese toata apa din ele. Cand sunt gata, se pun in borcane: un strat de rosii, usturoi, frunze de busuioc proaspat si tot asa pana borcanele sunt pline. Deasupra se toarna ulei de masline, pana acopera tot, se pune capacul si se strange bine. Borcanele se tin in frigider. Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|
Postat de Ksenya
Ciupercile le spalam si inlaturam piciorul pana sub palarie. Nu-l vom folosi deoarece este tare. Palariile spalate si scurse le vom toca bucati mai mari si le...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Nu este nimic complicat la reteta asta, doar trebuie sa ai rabdare. Am citit eu ca e bine sa faci din rosii din acelea ''prunisoare'' ca sunt mai carnoase si nu au asa multe seminte, doar ca eu am...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|