Rosii umplute

Postat de Sylvia in Fructe de mare
13 Mai 2011 | 6130 vizualizari

M-am gandit cum sa numesc aceasta reteta pe care am invatat-o la cursul de bucatarie dietetica la care am fost, pana la urma am ales varianta cea mai simpla rosii umplute. Reteta se numeste in franceza “Religieuse de tomate au surimi “ denumire data de forma rosiilor umplute care au in varf o rosie mica cerise care evoca ca forma prajitura Religieuse foarte cunoscuta in Franta si foarte buna, o sa va vorbesc o data de ea.

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 13.05.2011, 13:12
minunata prezentare! si imi place tare mult!
la 13.05.2011, 13:18
foarte bune
la 13.05.2011, 13:33
bun bun
la 13.05.2011, 13:36
foarte bune
la 13.05.2011, 13:48
la 13.05.2011, 13:50
foarte frumos arata
la 13.05.2011, 14:51
Ma bucur mult ca va plac, sper sa le testati o data in ce combinatie doriti . Daca nu va plac fructele de mare pot fi inlocuite cu cuburi de gratar de pui.
la 13.05.2011, 15:02
DAAAA, le-am vazut si pe site
faina prezentare
la 13.05.2011, 15:19
excelent arata,dar ingredientele nu sunt pe gustul
la 13.05.2011, 15:36
Foarte bine arata, dar imi place varianta cu pui la gratar
la 13.05.2011, 16:06
la 13.05.2011, 16:40
foarte cochete
la 13.05.2011, 17:09
vai si inca ce imi plac
la 13.05.2011, 17:22
super
la 13.05.2011, 19:02
foarte frumoase

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking