Rosii umplute

Postat de Sylvia in Fructe de mare
13 Mai 2011 | 6130 vizualizari

M-am gandit cum sa numesc aceasta reteta pe care am invatat-o la cursul de bucatarie dietetica la care am fost, pana la urma am ales varianta cea mai simpla rosii umplute. Reteta se numeste in franceza “Religieuse de tomate au surimi “ denumire data de forma rosiilor umplute care au in varf o rosie mica cerise care evoca ca forma prajitura Religieuse foarte cunoscuta in Franta si foarte buna, o sa va vorbesc o data de ea.

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 13.05.2011, 19:21
sylvia frumoase tare rosioarele tale
la 13.05.2011, 19:42
Arome si elegantza!
la 13.05.2011, 19:45
frumos..............
la 13.05.2011, 20:16
Absolut superb
la 13.05.2011, 20:24
ce deliciu
la 13.05.2011, 20:25
imi place maioneza
la 13.05.2011, 20:55
ce deliciu
la 13.05.2011, 21:52
asa draga mea,invata-ne si pe noi retete dietetice super
la 13.05.2011, 22:07
Wow, foarte frumos prezentate
la 13.05.2011, 23:22
ce frumos!!!
la 14.05.2011, 03:14
Deosebita reteta si mai altfel
Abia astept intalnirea mea cu Parisul 1-8 iunie
la 16.05.2011, 09:12
elegante si bune!
la 20.05.2011, 18:41
Multumesc de laude
la 20.05.2011, 18:42
Mihaela, super ca mergi la Paris eu sunt indragostita de orasul acela. Daca ai nevoie de sfaturi sau inf nu ezita ca poate te pot ajuta, am facut cateva minivacante la Paris.
la 27.05.2011, 14:51

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking