Rosii umplute

Postat de miha in Pui
5 Noi 2009 | 4587 vizualizari
Rosii umplute

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1/2 cana orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • verdeata
  • 1 pahar suc de rosii
  • sare si piper
  • 1/2 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 8 rosii

Mod de preparare

Carnea o tocam impreuna  cu ceapa, morcov, ou, ulei, verdeata, suc de rosii si condimente.

Orezul il punem la inmuiat in apa rece, apoi il adaugam la compozitia de carne.

Taiem capacele la rosii si le scobim de miezul pe care mai apoi il blenduim.

Umplem rosiile cu compozitia de carne si acoperim cu capacelele. Le asezam intr-un vas, adaugam pulpa rosiilor si apa cat sa fie aproape acoperite. Presaram cu cimbru si dam la cuptor pentru circa 1 ora.

Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de tortellini cu sos de rosii si mozzarella

Postat de oanapl

Reteta de tortellini cu sos de rosii si mozzarella

Iata cat de usor se prepara Reteta de tortellini cu sos de rosii si mozzarella  Se toarnă sosul de roșii într-o tavă termorezistentă și se întinde într-un strat...

Citeste continuarea

Reteta de vinete in straturi, cu sos de rosii si cascaval, la cuptor

Postat de vasimur

Reteta de vinete in straturi, cu sos de rosii si cascaval, la cuptor

Iata cum se pregateste Reteta de vinete in straturi, cu sos de rosii si cascaval, la cuptor Spăl ăm vinetele în apă rece și le tăi em rondele, de grosimea unui deget. Pune m...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2009, 11:13
la 05.11.2009, 13:50
miha,cat timp lasi la inmuiat orezul
la 05.11.2009, 14:31
hihi, buneee si eu pun mereu intre ardei umpluti, fac mixt, chiar si cu sarmalute in foi de vita
la 05.11.2009, 18:31
Lioana, orezul il las cat e gata de facut umplutura.
la 05.11.2009, 21:41
buuunn!!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking