Ingrediente
- 4 rosii mai mari
- 150 gr branza proaspata de vaci
- 150 gr branza telemea, sarata
- 150 gr crema de branza cu verdeata
- cateva frunze de busuioc
- Pentru decor:
- masline verzi, umplute cu ardei
- masline negre
- castravete
- ridichi rosii
- ardei capia
Mod de preparare
Se spala bine toate legumele si se scurg.
Se taie un capac de la rosii, cel de la cotor si li se scobeste interiorul cu o lingurita. Nu se scobeste decat partea cu seminte, lasand pulpa in interior.
Se intorc rosiile cu partea scobita in jos, pe un platou sa se mai scurga din zeama.
Pentru umplutura, se amesteca cele trei tipuri de branza cu 2-3 frunze de busuioc, tocate marunt, pana se omogenizeaza.
Cu aceasta crema de branzeturi se umplu rosiile.
Apoi lasam imaginatia sa-si spuna cuvantul pentru decorare.
Eu le-am decorat impreuna cu baietii si tare amuzant ni s-a parut.
Ne-am inspirat, ce-i drept si de pe internet.
Din rondele de masline am creat niste albinute si le-am atasat aripi din felii de castravete si de ridiche.
Din ridichi am creat niste soricei, dar si o omida din rondele de ridichi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|