Rosii umplute cu salata de icre "afumata"

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
20 Noi 2010 | 8799 vizualizari
Rosii umplute cu salata de icre "afumata"

Ha,ha,ha.......nu stiam cum sa le denumesc dar pentru ca am folosit macrou afumat mi-a venit ideea sa le spun icre"afumate"

Ingrediente

  • 100 g icre de crap
  • 300 g ulei
  • rosii
  • apa minerala
  • zeama de lamaie
  • sare
  • 1 ceapa mica
  • 1 macrou afumat

Mod de preparare

Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare.Se scurg de apa care s-a format prin sarare.Icrele se pun intr-un vas si se adauga ulei ca la maioneza.Se mixeaza bine.Din cand in cand se adauga zeama de lamaie si apa minerala.Apa minerala are rolul de a le albi si de a le face mai pufoase.La sfarsit se adauga ceapa data prin razatoare si  fasii de macrou afumat.Se amesteca bine de data aceasta cu lingura pentru ca fasiile de macrou sa ramana intregi ,deci sa nu se sfarame.

Separat rosiile se spala si apoi  taiem in partea de sus a fiecarei rosii un capacel cu ajutorul unui cutit special dand astfel forma de nufar rosiei.Cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul din interiorul rosiei si lasam penrtu 15-20 min, rosiile la scurs.Umplem apoi fiecare rosie cu salata de icre si acoperim usor cu capacelul decupat anterior.Decoram cu frunze de patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu salata de icre "afumata"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion

Postat de Constelatialeu

Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion

Toate acestea necesita nu neaparat o tehnica de pregatire, tot ce am avut eu pe masa, mai putin salam, cascaval, sunca sisi si branza, restul sunt pregatite de mine.Iti trebuie vointa, placere si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.11.2010, 21:25
Foarte fine si aspectuoase
la 20.11.2010, 21:50
ce elegante sunt dar nu poftesc
la 20.11.2010, 22:17
super..la mama cred k i-ar placea mult
la 20.11.2010, 22:20
hihih... uite o reteta care o pun la favorite am fost la Giurgiu si mi-am luat un crap de vreo 7 kg am foaaaaaaaaaaaaaaarte multe icre super super reteta
la 20.11.2010, 22:24
O reteta exceptionala

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking