Ingrediente
- 6 rosii coapte
- 200 g branza cu smantana "Ceva fin de la Delaco"
- 250 g branza telemea sarata
- 1/2 legatura marar verde
- 1/2 lingurita boia de ardei iute
Pentru decor:
- masline verzi umplute cu gogosar
- felii de castraveti
Mod de preparare
Am spalat rosiile si le-am sters cu prosoape de hartie absorbante, apoi cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit, am decupat interiorul, lasand totusi pe margini pulpa de rosie cam de 3 mm.
Branza telemea, am pasat-o pe un platou cu ajutorul unei furculite, apoi am amestecat-o cu crema de branza de la Delaco.
Nu am vrut sa folosesc unt, asa ca am luat aceasta crema de branza foarte buna.
Am spalat mararul si l-am tocat marunt, apoi l-am presarat peste amestecul de branza.
Am presarat si boiaua de ardei iute si am omogenizat.
Cu aceasta compozitie am umplut rosiile si le-am decorat cu masline verzi umplute cu gogosar si felii de castraveti, sub forma de albinute.
Este un aperitiv gustos si de efect, mai ales pentru copii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (44)
|