Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
7 Aug 2013 | 22626 vizualizari
Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco

Am luat de la tara foarte multe rosii mari, coapte si am pregatit diverse sosuri, supe, dar si acest aperitiv foarte bun acum in sezon.

Ingrediente

  • 6 rosii coapte
  • 200 g branza cu smantana "Ceva fin de la Delaco"
  • 250 g branza telemea sarata
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute

Pentru decor:

  • masline verzi umplute cu gogosar
  • felii de castraveti

Mod de preparare

Am spalat rosiile si le-am sters cu prosoape de hartie absorbante, apoi cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit, am decupat interiorul, lasand totusi pe margini pulpa de rosie cam de 3 mm.

Branza telemea, am pasat-o pe un platou cu ajutorul unei furculite, apoi am amestecat-o cu crema de branza de la Delaco.

Nu am vrut sa folosesc unt, asa ca am luat aceasta crema de branza foarte buna.

Am spalat mararul si l-am tocat marunt, apoi l-am presarat peste amestecul de branza.

Am presarat si boiaua de ardei iute si am omogenizat.

Cu aceasta compozitie am umplut rosiile si le-am decorat cu masline verzi umplute cu gogosar si felii de castraveti, sub forma de albinute.

Este un aperitiv gustos si de efect, mai ales pentru copii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (44)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv porumb in crusta de sunculita

Postat de merisor67

Aperitiv porumb in crusta de sunculita

Curățăm porumbul de foi și de mătase și îl clătim bine în apă rece. Le rupem vârfurile că sunt inestetice. Îi așezăm într-o oală încăpătoare...

Citeste continuarea

Chiftele de broccoli cu parmezan

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de broccoli cu parmezan

Buchetelele de broccoli se pun la fiert in apa cu putina sare pentru circa 10-15 minute,se scurg de apa si se pun pe o farfurie. Cu un cutit tocam cat mai marunt broccoli fiert. Morcovul il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.08.2013, 13:07
ce-mi plac....
la 07.08.2013, 13:07
grozave!
la 07.08.2013, 13:10
bun bun
la 07.08.2013, 13:14
Ma bucur ca va plac!
la 07.08.2013, 13:14
ce buneee

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking