Rulada aperitiv

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
26 Apr 2010 | 11604 vizualizari
Rulada aperitiv

usor de preparat si rapid de mancat

Ingrediente

  • 2-3 oua
  • sare
  • feliute de branza topita 3-4 bucati
  • 10 feliute mici de sunca curcan(de care aveti si care va place)
  • frunze de salata verde proaspata
  • crema de branza 1 cutie
  • ardei rosu

Mod de preparare

Se face omleta dar sa nu fie foarte groasa(depinde de oua cat de mari sant),apoi se lasa sa se raceasca putin dupa care se unge cu crema de branza apoi se pun feliute de salata verde se ung si aceste acestea cu crema de branza ,apoi se pune feliutele de sunca la fel se ung si acestea cu crema de branza,apoi feliutele de branza topita apoi din nou salata verde se unge si acesta cu crema apoi se pun 2-3 fire subtiri de ardei rosu .

Se ruleaza stansa bine apoi se pune in folie dupa care se lasa la rece 1-2 ore

Se servesc ca si aperitiv taiate feliute

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada pizza

Postat de MotanLaOale

Rulada pizza

Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul. Se unge cu ketchup pe toata suprafata si se presara oregano. Se pun felii de sunca pe toata...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.04.2010, 12:25
la 26.04.2010, 12:47
la 26.04.2010, 13:15
foarte buna........................
la 26.04.2010, 13:17
Nadina, eu astept sa postezi aici cum faci tu floricelele alea de decor.
la 26.04.2010, 14:23

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking