Rulada aperitiv cu ton

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
28 Apr 2010 | 16297 vizualizari
Rulada aperitiv cu ton

super gustoasa si aspectuoasa

Ingrediente

  • 2-3 oua
  • un varf cutit de sare
  • 2 conserve de ton
  • frunze de salata verde
  • crema de branza
  • 4 feliute branza topita
  • 2-3 feliute subtiri ardei rosu
  • marar verde tocat fin
  • 1 lingura de unt
  • 15-20 masline negre fara sambure

Mod de preparare

Se pregateste omleta si se lasa la racit

Se scurge tonul de ulei si se amesteca bine cu untul, maslinele negre tocate si mararul. Se face ca o pasta

Se unge omleta cu crema de branza apoi se pun frunzele de salala verde se ung si acestea bine cu crema de branza  apoi se pune pasta din ton, deaspura feliutele de branza topita si fasiile de ardei rosu si se ruleaza strans bine sa nu se rupa omleta(la mine s-a rupt putin)Se pune in folie de plastic sau aluminiu dupa care se lasa la rece 2 ore ,apoi se taie feliute

Se serveste ca si aperitiv,e grozav de buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada cu ton

Postat de MotanLaOale

Rulada cu ton

Tonul din conserve se pune la scurs. Ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-un castron se amesteca tonul cu ceapa cu zeama de lamaie si piper dupa gust. Maslinele se taie marunt. Se...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu ton

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu ton

Blatul: Separati ouale. Galbenusurile le mixati cu putina sare, apoi cu uleiul. Adaugati parmezanul si iaurtul, amestecati. Incorporati treptat faina cernuta, praful de copt si putin piper....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2010, 10:48
Ce delicatese...............tare buna trebuie sa fie...................felicitari,Nadina si 5 furcu.Pup!
la 28.04.2010, 12:45
multumesc mult medioto a fost ca sa terminat repede e super buna,
la 29.04.2010, 22:38
la 04.05.2010, 10:30
la 04.05.2010, 17:34
nu numai ca e grozav de buna...dar si arata foarte bine... 5 furculite

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking