Salata aperitiv spaniola

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
27 Feb 2010 | 10323 vizualizari
Salata aperitiv spaniola

o salata de cruditati extraordinar de buna

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 1 morcov
  • 1 radacina petrunjel
  • 1/2 telina
  • castravete verde
  • rosii
  • 4-5 oua fierte tari
  • boabe de porumb dulce 1 cutie
  • masline negre 1 cutie
  • masline vrezi 1 cutie
  • telemea de vaca 250g
  • cascaval 200g
  • sfecla rosie din borcan
  • ton peste din conserva
  • 1 ardei mare rosu
  • 1 ardei verde
  • ridichi albe ,rosii, negre de care aveti

Mod de preparare

Se taie salata bucatele mici ,morcovul,patrunjelul si telina se rad prin razuitoarea cu gauri mici,castravetele se taie in 4 si apoi cubulete ,sidiile la fel taiate mici,ouale se fierb tare si se razuiesc prin razuitoarea cu gauri mari,ardeiul se taie cubulete,telemeaua si cascavalul la fel tot cubulete,ridichile la fel .

Toate se taie cubulete sau se razuiesc si apoi se pun pe farfurii incepand astfel:prima data se pune un start de salata verde,apoi se pune din fiecare cate putin .La final ramane pestele care in prealabil trebuie scurs de ulei,si se aseaza toate pe platou fara a se pune  ceva pe ele,se pune doar in mometul cand se serveste.

Se servesc cu putina sare,putin ulei de masline si o ideie de otet balsam .Eu de obicei daca am musafiri si vreau sa pregastesc aceata salata procedez astfel,imi pregatesc  mai multe boluri si tai toate zarzavaturile separat nu se amesteca nimic inainte,iar in momentul cand vrei sa servesti se pun atunci(nu va ia mult timp daca toate sant pregatite inainte)

Este o salata extraordinar de buna si de gustoasa,merita sa o incercati chiar daca nu aveti toate ingredientele,nu este o regula anume pui ce ai prin casa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata aperitiv spaniola" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

Postat de Zamfira

Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

Dezghețăm foile de plăcintă până ajunge la temperatura camerei. Curățăm, spălăm ceapa (cepele) și o călim în puțin ulei, adăugăm 1 linguriță de boia dulce, sare,...

Citeste continuarea

Chec aperitiv picant

Postat de Zamfira

Chec aperitiv picant

Mixăm foarte bine ouăle cu un praf de sare până când obţinem o compoziţie spumoasă. Adăugăm treptat făina, praful de copt şi uleiul. Până la această fază am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2011, 15:55

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking