Salata aperitiv spaniola

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
27 Feb 2010 | 10341 vizualizari
Salata aperitiv spaniola

o salata de cruditati extraordinar de buna

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 1 morcov
  • 1 radacina petrunjel
  • 1/2 telina
  • castravete verde
  • rosii
  • 4-5 oua fierte tari
  • boabe de porumb dulce 1 cutie
  • masline negre 1 cutie
  • masline vrezi 1 cutie
  • telemea de vaca 250g
  • cascaval 200g
  • sfecla rosie din borcan
  • ton peste din conserva
  • 1 ardei mare rosu
  • 1 ardei verde
  • ridichi albe ,rosii, negre de care aveti

Mod de preparare

Se taie salata bucatele mici ,morcovul,patrunjelul si telina se rad prin razuitoarea cu gauri mici,castravetele se taie in 4 si apoi cubulete ,sidiile la fel taiate mici,ouale se fierb tare si se razuiesc prin razuitoarea cu gauri mari,ardeiul se taie cubulete,telemeaua si cascavalul la fel tot cubulete,ridichile la fel .

Toate se taie cubulete sau se razuiesc si apoi se pun pe farfurii incepand astfel:prima data se pune un start de salata verde,apoi se pune din fiecare cate putin .La final ramane pestele care in prealabil trebuie scurs de ulei,si se aseaza toate pe platou fara a se pune  ceva pe ele,se pune doar in mometul cand se serveste.

Se servesc cu putina sare,putin ulei de masline si o ideie de otet balsam .Eu de obicei daca am musafiri si vreau sa pregastesc aceata salata procedez astfel,imi pregatesc  mai multe boluri si tai toate zarzavaturile separat nu se amesteca nimic inainte,iar in momentul cand vrei sa servesti se pun atunci(nu va ia mult timp daca toate sant pregatite inainte)

Este o salata extraordinar de buna si de gustoasa,merita sa o incercati chiar daca nu aveti toate ingredientele,nu este o regula anume pui ce ai prin casa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata aperitiv spaniola" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv castraveciori murati pane

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv castraveciori murati pane

Castravetii se feliaza in rondele de aproximativ 5 mm grosime. Ouale se amesteca cu un praf de sare, unul de piper si putina faina. Se pune pe un platou faina si pe altul pesmetul....

Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval

Postat de oanapl

Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval

Se decongelează aluatul la temperatura camerei. Se unge foaia de aluat cu un strat subţire de pesto, pe toată suprafaţa, apoi se presară caşcavalul dat prin răzătoarea mică. Se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2011, 15:55

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking